Midden-Groningen: Aanpak gezonde jeugd

Gemeente Midden-Groningen zet zich in voor een gezonde jeugd en toekomst en sluit daarom aan bij de Jongeren op gezond gewicht (JOGG) aanpak. Op zondag 26 juni om 14 uur ondertekent wethouder Evert Offereins de overeenkomst daarvoor tijdens de Dag van het Park in het Gorechtpark in Hoogezand.

Wethouder Evert Offereins: “De gemeente Midden-Groningen zet zich vanuit het preventieakkoord in voor een gezondere gemeente. De JOGG-aanpak sluit hier goed bij aan omdat het ervoor zorgt dat inwoners makkelijk gezondere keuzes kunnen maken. Samen met betrokken partijen zetten we ons ervoor in om de leefstijl van inwoners te verbeteren en dit komt op een leuke manier samen tijdens de Dag van het Park.”

De ondertekening vindt plaats tijdens de Dag van het Park op zondag 26 juni. Dit jaarlijks terugkerende evenement wordt in samenwerking met het Kielzog georganiseerd door team Sport en Bewegen van de gemeente Midden-Groningen. Het is een dag voor alle inwoners met allerlei sportieve, muzikale en culturele activiteiten. Het evenement vindt plaats op zondag 26 juni van 13.00-17.00 uur in het Gorechtpark in Hoogezand. Deelname aan alle activiteiten en demonstraties is gratis.

 

 

 

 

Tip voor de redactie?

Tip of nieuws voor onze redactie? Stuur dan een e-mail naar info@rtvmiddengroningen.nl