Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Midden-Groningen: bijeenkomst jubilerende echtparen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Alle echtparen uit Midden-Groningen die dit jaar hun 50- of 55-jarig huwelijk vieren en alle echtparen die hun 60- of 65-jarig huwelijk vieren en geen bezoek van het college hebben gekregen door de coronamaatregelen, hebben vorige week een brief van de gemeente Midden-Groningen gekregen. In die brief staat dat het college helaas de feestelijke bijeenkomst voor jubilerende echtparen dit jaar wederom niet kan organiseren door de corona-maatregelen. In totaal gaat het om 499 jubilerende echtparen.

Het is traditie geworden dat het college van Midden-Groningen in december alle 50- en 55-jaar gehuwden uit de gemeente van het afgelopen jaar uitnodigt voor een gezellig samenzijn. Dit jaar wilde het college daar ook weer de 60- en 65-jarige huwelijken aan toevoegen die geen bezoek van burgemeester of wethouders hebben gekregen vanwege corona.

Burgemeester Adriaan Hoogendoorn: “Als kleine pleister op de wonde hebben we alle echtparen samen met de brief een presentje gestuurd: een bon van een lokale bakkerij. We willen de echtparen daarmee graag iets aanbieden uit onze eigen gemeente als alternatief voor de feestelijke bijeenkomst.”

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter