Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Midden-Groningen: Kinderboekenweekspektakel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Op woensdagmiddag 6 oktober is er een groots Kinderboekenweekspektakel in het Huis van Cultuur en Bestuur, georganiseerd door de Bibliotheek en het Kielzog. Van 14:30 tot 17:00 ga je kennismaken met allerlei fantastische beroepen, zoals boswachter of kok. Met korte workshops over vreemde, leuke, gekke en bekende beroepen eindig je in de theaterzaal om samen te kijken naar de avonturen van Otje’s vader, uit het boek van Annie MG Schmidt. Het Kinderboekenweekspektakel is helemaal gratis, maar in verband met beperkte plek moet je je wel opgeven: www.kielzog.nl/theater/kinderboekenweekspektakel/.

Green screen en Voorlezen

Tijdens het Kinderboekenweekspektakel is er voor de allerkleinsten het voorlezen+. Er komt een heuse brandweerman voorlezen! En misschien komt hij zelfs met een echte brandweerauto. Het voorlezen+ vindt plaats van 15:15 tot 16:00 en is gratis.

Op 13 oktober kun je op de foto als een bijzonder beroep door middel van een green screen. Van 14:30 tot 16:00. Geef je voor deze activiteit op via de website: www.biblionetgroningen.nl/hoogezand.

Doeboeken en games

Verder zijn er tijdens de Kinderboekenweek en heleboel doorlopende activiteiten. Haal bijvoorbeeld het gratis doeboek op bij de bibliotheek met allerlei leuks rondom talenten en worden wat je wilt. Of speel één van de games die je met een QR-code kunt spelen in de bibliotheek. De doeboeken en games zijn te vinden in alle bibliotheken in Midden-Groningen. Ook is er een stickerspeurtocht uitgezet door de bibliotheek Hoogezand, waarbij je bijzondere beroepen tegenkomt.

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter