Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Midden-Groningen: Nomineren sporters van het jaar

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

De gemeente Midden-Groningen organiseert voor de tweede keer in haar bestaan de Sportverkiezing voor sportman/sportvrouw/sportploeg/sporttalent uit Midden-Groningen. De gemeente roept komende maanden haar inwoners op sporters uit Midden-Groningen voor te dragen om genomineerd te worden voor de sportverkiezing. Wie zijn volgens de inwoners de sportman, sportvrouw en sportploeg van Midden-Groningen van het jaar 2019? En wie is de meest talentvolle sporter van de gemeente?

De genomineerden moeten woonachtig zijn in de gemeente Midden-Groningen. Nomineren kan tot en met 31 december 2019 via sportverkiezing@midden-groningen.nl In de categorieën sportman, sportvrouw en sporttalent worden drie genomineerden op deze lijst geplaatst. Dit geldt ook voor de categorie sportploeg/sportvereniging. Vervolgens kan op deze genomineerden worden gestemd. De stemronde sluit op 31 januari 2020.

De uitslag wordt op vrijdag 13 maart 2020 bekend gemaakt op het tweede Midden-Groninger Sportgala. Het sportgala vindt plaats in mfc Noordsuythoeve in Noordbroek. U bent van harte welkom hierbij aanwezig te zijn.

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter