Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Midden-Groningen: Vrijwilligers vervoer gezocht

Stichting Vrijwilligers Vervoer Midden-Groningen zoekt vrijwillige chauffeurs. Omdat het vervoer van ouderen, maar ook nieuwkomers in het gehele gebied van de gemeente Midden-Groningen een probleem is, heeft het bestuur van Humanitas Midden-Groningen samen met het bestuur van POSO de Stichting Vrijwilligersvervoer Midden-Groningen opgericht.
De stichting gaat voor het vervoer personenbusje aanschaffen. Binnenkort zullen nadere mededelingen gedaan wordt over hoe gebruik gemaakt kan worden van het vervoer en ook wat het gaat kosten. Van dit vervoer kunnen ouderen gebruik maken, wanneer er geen ander vervoer beschikbaar is. Ook zullen nieuwkomers, die Humanitas begeleid gebruik kunnen maken van het vervoer. Daarvoor zal een aparte afspraak gemaakt worden met Humanitas. Het bestuur van de Stichting Vrijwilligersvervoer heef reeds besloten dat voor een ritje eenvoudige tarieven gaan gelden, zodat het voor de chauffeurs gemakkelijk is om af te rekenen.

Om dit vervoer te kunnen doen, zijn vrijwillige chauffeurs nodig. Bij voldoende vrijwillige chauffeurs zullen zij een morgen of een middag in de auto gaan rijden. Het initiatief is nog in ontwikkeling en vrijwilligers, die zich aanmelden zullen betrokken worden bij de verdere ontwikkeling. Voor mensen, die graag auto mogen rijden, is dit leuk vrijwilligerswerk. De stichting Vrijwilligersvervoer Midden-Groningen heeft een overeenkomst met de afdeling Midden-Groningen van Humanitas. Humanitas Midden-Groningen levert en ondersteunt de vrijwillige chauffeurs. Heeft u belangstelling voor dit vrijwilligerswerk, meld u zich dan aan bij Humanitas Midden-Groningen. Tel 0598-383048.

 

 

 

 

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter