Nut Noordbroek: Samen voor Welzijn

Het Nutdepartement Noordbroek, een tak van de Maatschappij tot Nut van Algemeen, blijft zijn rol in het dorp vervullen door het organiseren van activiteiten die het welzijn van individuen en de samenleving bevorderen. Sinds de oprichting in 1848 door Ds. Bodisco, heeft de vereniging lokale initiatieven ondersteund, variërend van educatie tot sociale bijeenkomsten.

Volgens Hans van Leeuwen, penningmeester van het departement, staat de vereniging open voor iedereen die actief betrokken wil zijn. Hij benadrukt het belang van de activiteiten die het Nut organiseert, waaronder gezamenlijke theaterbezoeken. “Mensen die actief willen zijn bij de vereniging zijn van harte welkom. We organiseren veel leuke dingen voor deelnemers afgelopen jaar zijn we naar meerdere theaterstukken gegaan”, zegt Van Leeuwen.

Het lidmaatschap staat open voor iedereen, met een jaarlijkse contributie van € 15,00 per adres. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij de secretaris via telefoon: 0598-453937 of e-mail: lieneke.buurke@ziggo.nl.

Tip voor de redactie?

Tip of nieuws voor onze redactie? Stuur dan een e-mail naar info@rtvmiddengroningen.nl