Omloop90 zoekt nieuwe sportleider

Omloop90, een organisatie die zich inzet voor beweging en sport voor mensen met hartproblemen of andere chronische aandoeningen, zoekt een opvolger voor hun huidige sportleidster. Deze persoon geeft wekelijks op donderdagmiddag van 14.30 tot 15.30 uur leiding aan een groep van voornamelijk 60-plussers in de Kalkwijckhal te Hoogezand.

De activiteiten vinden plaats onder toezicht van twee EHBO-ers, waarbij de nadruk ligt op sport, spel, beweging en vooral plezier. Omloop90, onderdeel van DFS-HS, een prominente sportaanbieder in de regio, zoekt ook twee nieuwe bestuursleden.

Anita Doets Bloem, Penningmeester van Omloop90, benadrukt dat ze op zoek zijn naar een enthousiaste leider die goed kan omgaan met deze kwetsbare groep. “We willen veel bereiken, maar we hebben iemand nodig die de grenzen van deze doelgroep respecteert.”

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Jacob Speelman voor meer informatie via 0598 391509 of speelman25@hotmail.com. Voor informatie over DFS-HS kunnen ze contact opnemen met Tina Hofman via 0598 395256 of tina_hofman55@hotmail.com.

 

Tip voor de redactie?

Tip of nieuws voor onze redactie? Stuur dan een e-mail naar info@rtvmiddengroningen.nl