Paasbrunch in Wijkcentrum ‘De Kern’

In Wijkcentrum ‘De Kern’ in Hoogezand is op Goede Vrijdag een ‘paasbrunch’ georganiseerd door de Activiteiten Commissie Ouderen. Iedereen vanaf 50 jaar kon deelnemen aan het warm-koud buffet. Er heerste een gezellige sfeer, waarbij Miranda & The Music Boys de muziek verzorgde.

Wekelijks ontvangt Wijkcentrum De Kern op donderdagmiddag de activiteitencommissie voor ouderen. Zij komen dan onder andere kaarten en sjoelen, maar mogen ook op zowel de vrijdag voor kerst, als op Goede Vrijdag genieten van een buffet, waarbij ook de familieleden welkom zijn. Volgens Anita Boerma, medewerker van De Kern, is het altijd gezellig: ‘Er wordt altijd gelachen en er is altijd plezier. Wij kunnen alleen maar zeggen dat we ervan genieten’. Er komt wekelijks een groep van zo’n zestig man bij elkaar, geeft Anita aan.

Vijftien jaar geleden is het idee voor een paasbrunch ontstaan: ‘Toen dachten we, laten we beginnen met een broodmaaltijd met wat soep en salade, maar inmiddels zijn het enorme warm en koud buffetten geworden’, aldus Anita Boerma. De bezoekers konden genieten van verschillende soorten soep, diverse visschalen, salades, vlees, groenten, zoetigheden; van alles wat.

Los van de donderdagmiddag activiteiten vinden er ook nog allerlei andere bezigheden plaats in Wijkcentrum De Kern. Zo wordt er bijvoorbeeld gedanst, geschaakt, vinden er vergaderingen plaats en maken ook andere verenigingen gebruik van de buffetten.

Deel naar jouw media!