Paasvuur Meeden op 31 maart

Opnieuw slaan Jeugdsoos Malgre Tout en het Oranje Comité Meeden de handen ineen voor het organiseren van een paasvuur. Na het succes van vorig jaar, waarbij naar schatting tussen de 2000 en 2300 bezoekers werden verwelkomd, staan ze klaar om dit jaar opnieuw een groot aantal mensen te trekken.

Het paasvuur zal op de eerst paasdag plaatsvinden op het terrein van Martin Berg aan de Zevenwoldsterweg in Meeden. Het vuur wordt rond 20.00 uur ontstoken. Vanaf donderdag 28 maart kunnen vanaf 12.00 uur hout en takken worden ingebracht, gevolgd door de dagen erna vanaf 09.00 uur. Het inbrengen van hout en takken is mogelijk tot zaterdag 30 maart. De organisatie vraagt een kleine vrijwillige bijdrage voor het inbrengen van de takken.

Dit jaar markeert de negende editie van het evenement, waarbij de organisatie een grote opkomst verwacht. “We adviseren bezoekers zoveel mogelijk met de fiets of te voet te komen. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan raden wij dorpsbewoners aan om via de Hereweg de Vennenweg op te gaan en de aanwijzingen van de verkeersregelaars te volgen,” aldus de organisatie.

Ter bevordering van de verkeersveiligheid wordt de Zevenwoldsterweg afgesloten voor verkeer gedurende het evenement.

Tip voor de redactie?

Tip of nieuws voor onze redactie? Stuur dan een e-mail naar info@rtvmiddengroningen.nl