Regio: TV-verkiezingsdebat 20 november

Op maandagavond 20 november presenteert Regio Nieuws TV Midden-Groningen in samenwerking met de gemeente Midden-Groningen i.o. het grote TV-verkiezingsdebat, live vanuit het Kielzog in Hoogezand. Het programma wordt uitgezonden op het nieuwe TV-kanaal van Regio Nieuws TV Midden-Groningen dat vanaf 1 november op kanaal 47 van Ziggo is te zien. Andere providers volgen in 2018. Dit TV-debat is onder andere ook te volgen via een livestream op www.middengroningennieuws.nl

De uitzending begint om 19.30 uur, het debat om 20.00 uur. Inwoners van Midden-Groningen kunnen dan ook op deze manier kennismaken met de partijen, de lijsttrekkers en met hun standpunten. De presentatie van de avond is in handen van Johan Doesburg. De herindelingsverkiezingen vinden plaats op woensdag 22 november.

Regio Nieuws TV Midden-Groningen is een initiatief van de Mediagroep Midden-Groningen (de nieuwe media-instelling voor de gemeente Midden-Groningen i.o), voor het gebied Hoogezand-Sappemeer, Slochteren en Menterwolde. Deze lokale TV-uitzending is de eerste van Midden-Groningen.

Tip voor de redactie?

Tip of nieuws voor onze redactie? Stuur dan een e-mail naar info@rtvmiddengroningen.nl