Sfeervolle Volleybaltoernooi Froombosch

Vereniging Dorpsbelangen Froombosch organiseerde afgelopen vrijdagavond 16 juni een sfeervolle 2e editie Froombosch volleybaltoernooi in het dorp voor deelnemers vanaf 13 jaar. Het toernooi die een grote opkomst kende, ging om 19.00 uur van start met 8 teams, bestaande uit minimaal 6 en maximaal 10 personen, die er alles aan deden om kampioen te worden. Vrijdagmiddag was er al een ‘sportmiddag’  waarbij kinderen van 8 tot en met 12 jaar kennis konden maken met verschillende sporten.

De deelnemende teams die vrijdagavond meededen, mochten een eigen naam bedenken, waarmee ze hun team onder de zonnige weersomstandigheden konden vertegenwoordigen. Tijdens het toernooi was de horeca van Dorpshuis de Ruyten aanwezig om de bezoekers te voorzien van lekker eten en drinken.

Wij spraken met Erik Haverkamp van dorpsbelangen Froombosch over het belang van het organiseren van zulke activiteiten voor het dorp.

“Het initiatief komt vanuit dorpsbelangen. We willen de leefbaarheid in het dorp te behouden en Froombosch op de kaart te zetten, ook het dorpshuis speelt daar een belangrijke rol in. Vroeger stond er een sporthal in Froombosch waar de wedstrijden werden georganiseerd, maar die is er niet meer, vandaar dat we de traditie willen voortzetten om dit op deze manier voor inwoners te organiseren. ”

Na afloop heeft er een prijsuitreiking plaatsgevonden, met Wissenbekers voor hun goede prestaties. De winnaar van het toernooi is geworden:  “Eem lekker “ball’n”, 2e zijn geworden Team H&M en 3e is geworden Smash or Pass.

De dag werd muzikaal afgesloten door Daniël van Delden.

 

Deel naar jouw media!