Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Slochteren: Kerstmarkt gaat niet door

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Landgoed Fraeylemaborg organiseert al vele jaren een goedbezochte Kerstmarkt in de loop van december. Dit jaar was deze gepland in het weekend van 18 en 19 december. In het licht van de huidige Corona-maatregelen is besloten de markt dit jaar niet door te laten gaan.

Wel blijft de Fraeylemaborg als museum geopend voor bezoekers, evenals de tentoonstelling met keramiek van Gilbert Portanier in het Koetshuis. Er valt nog heel wat te genieten, want in de borg wordt hard gewerkt aan de feestelijke Kerstpracht. Een team van 10 personen zorgt ervoor dat verspreid door de borgvertrekken mooie kerstdecoraties worden geplaatst.

Ook op het voorterrein van de borg komt een sfeervolle kerstaankleding. In het park van de Fraeylemaborg kan nog tot en met 31 december de virtuele tentoonstelling van Irma de Vries worden bekeken,  met de titel “Reflecting Forward”.  Dit spektakel kan je gratis meemaken tijdens je wandeling in het Slochterbos.  Ga naar Moco Outside en vervolgens naar Fraeylemaborg en geniet van het kleurige spektakel!

 

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter