Tennisvereniging werd opgeschoond

Zaterdag 11 maart stond ook bij tennisvereniging Kolham, in het teken van NLdoet. Tien vrijwilligers en leden zorgden er samen voor dat de club weer helemaal opgeschoond en klaargemaakt werd voor het nieuwe seizoen dat voor de deur staat.In het weekend van zaterdag 4 maart was de club al begonnen met het gereed maken van de banen.

“We zouden vandaag de lijnen in de banen aanbrengen, maar doordat alles ondergesneeuwd is, gaat dat vandaag helaas niet gebeuren’, legt Ruud Drent, voorzitter van de tennisvereniging uit aan onze verslaggever. “In plaats daarvan zijn de vrijwilligers bezig geweest met het opruimen van het materialenhok en het schoonmaken van onder andere de kantine. ‘Een grote schoonmaak’ is hoe Ruud het ook wel benoemde.

Zaterdag 1 april 2023 heeft de club een open dag van 10.00-12.00 uur. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen en leuke dingen te testen, zoals bijvoorbeeld het meten van je balsnelheid. Maandag 3 april begint de eerste competitie alweer voor de 50+ heren, waarna die opvolgende woensdag de lessen beginnen. Vanaf dan is de start van het nieuwe seizoen echt begonnen.

Deel naar jouw media!