v.v. Hoogezand neemt punt mee

Hoogezand heeft zaterdagmiddag een punt meegenomen uit de laatste wedstrijd voor de ‘winterstop’ of kunnen we beter zeggen, twee punten laten liggen, omdat de stand op een bepaald moment in de wedstrijd 1-3 voor v.v. Hoogezand was. De wedstrijd op het kunstgrasveld in Leeuwarden begon later, scheidsrechter, G. Gils kon pas om 15.00 uur voor de aftrap fluiten. In de 6de minuut kreeg v.v. Hoogezand al een penalty tegen, Rick van Loon miste niet en daarmee kwam de stand op 1-0. In de 18de minuut kwam de Rood-Zwart combinatie op gelijke hoogte, doelpuntenmaker, Julian Fluks. Er volgen een aantal schoten van de thuisploeg, maar geen echt gevaar voor doelman, Leander Ottens. In de 44 e minuut volgde er nog een schot van de Leeuwarder Zwaluwen op de lat. Ruststand 1-1

Na de rust een beter opererend Hoogezand. In de 53de minuut gaat een rebound voorlangs. Later opnieuw een vrije trap voor de Leeuwarder Zwaluwen, maar belandt in de handen van keeper Leander Ottens. In de 58de minuut een betere periode voor Hoogezand en zorgt Mart Bloeming voor 1-2, nog geen minuut later was het alweer raak, deze keer een goal van Julian Fluks. In de 63de minuut komen de Leeuwarder Zwaluwen via een fraaie treffer van Abbas Mampuya. In boys uit Leeuwarden dachten aan meer, en ja hoor daar was Rick van Loon die de Hoogezandster doelpunten wist te verschalken en tekende de 3-3 aan. Trainer, Germain Beck, wisselde nog enkele spelers o.a. werd Peter van Son gewisseld voor hem kwam Joran van Zwol binnen de lijnen. Ook verliet in de 83de minuut Jamerson Sambre het veld en voor hem kwam Navid Poyan binnen de lijnen. Het wisselen vond nog één keer plaats eruit ging in de 87de minuut, Arnold Slagter en kwam Ron Landman in het veld.
Eindstand 3-3

Voor de ploeg van Hoogezand zit het en nu een tijdje op, ze nemen de 8 e plaats in op de ranglijst. Spelers en technische staf kunnen nu aan het kerstdiner en pas zaterdag 21 januari van het nieuwe jaar weer in het veld, dan wacht een thuiswedstrijd tegen FVC, óók uit Leeuwarden.