Voedingskennistafel in Zuidbroek

Bibliotheek Zuidbroek organiseert op 23 mei 2023 van 19.30 tot 21.00 uur samen met Carina Veldhuis (Orthomoleculair Natuurgeneeskundig therapeut) een voedingskennistafel ‘Voeding… en het vitale brein’. Bij het voorkomen van ziekten en klachten speelt een gezonde leefstijl namelijk een belangrijke rol.

Zelf kun je veel doen om je lichaam preventief gezond te houden. Ben je geïnteresseerd in voeding & gezondheid en wil je graag meer weten over hoe ons lichaam omgaat met het brein en hormoonbalans? En wil je weten of jij je lichaam voedt met de juiste voedingsstoffen, zoals koolhydraten, suikers, eiwitten en de juiste vetzuren? Tijdens de kennistafel ontdek je welke voedingsstoffen minimaal nodig zijn om het brein mentaal vitaal te houden; een betere stemming, concentratie, geheugen en energie.

Carina Veldhuis, de auteur van het boek ‘(W)eet je het al? De helende kracht van voeding’, vertelt over het belang van gezonde voeding voor het brein. Na de voedingskennistafel is aansluitend de gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen, onder het genot van koffie, thee en een orthomoleculair verantwoord hapje.

Meld je aan via de website www.biblionetgroningen.nl/agenda of bij de balie van de bibliotheek. Bij voldoende aanmeldingen kan de lezing gerealiseerd worden.

Deel naar jouw media!