VV Meeden een actieve club

Zaterdag werd de 4e competitie wedstrijd tussen VV Meeden2 en HSC5 gespeeld op Sportpark De Bouwte in Meeden met Scheidsrechter J. Watermulder. We praten met Egbert Mulder wedstrijdsecretaris VV Meeden over de vereniging en ook even over de wedstrijd die gaande was.

Met een 1-0 was de stand in de eerste helft goed te noemen, het ging gelijk op qua spel, zei Mulder. Eindstand die dag was een zeer verdiende 3-0 voor VV Meeden! VV Meeden heeft in de competitie, tot dusver dus 2 verloren en 2 gewonnen.

VV Meeden is een actieve club zo hebben ze eind van het seizoen diverse toernooien gespeeld met teams uit de omgeving, dit doen ze al een paar jaar, altijd erg gezellig en verbindend. Met de teams uit Midden-Groningen is het een beetje derby gevoel zegt Mulder en je kent elkaar van school en wedstrijden.

Verder is er elk jaar de jeugdkamp, en voor de senioren organiseren ze elke jaar wat, zoals naar Marbella met het 1e en 2e team.

In samenwerking met andere verenigingen doen ze ook altijd iets aan Sinterklaas, Halloween, of  supporters dag, dit jaar gaat deze niet door. “Alles wordt een beetje duurder, maar waarschijnlijk gaan we nog wel iets anders doen. Al met al,  genoeg roering en gezelligheid in onze vereniging,” aldus Mulder.

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Telegram
Email