Winsum: Eerste kavels voor Munster worden uitgegeven

De eerste kavels voor de nieuwe woonwijk Munster in Winsum worden uitgegeven. Dat gebeurt op zaterdag 27 januari. Dan is er een speciale woonbeurs over Munster. Het wordt een wijk, zonder gasaansluitingen, op de perfecte locatie tussen Stad en Ommeland.

Munster is ontworpen als een groene, waterrijke buurt, aan de oostkant van Winsum. Toekomstige bewoners kunnen er vanuit hun achtertuin varen op het Winsumerdiep.

Het bouwrijp maken van Munster is afgelopen zomer al begonnen. De eerste fase behelst 50 woningen. In totaal zal de woonwijk bestaan uit 150 woningen.

Website

Onlangs is de speciale website over Munster online gegaan. Op de site, www.woneninmunster.nl is alle relevante informatie over Munster te vinden. Toekomstige bewoners kunnen zien welke kavels al zijn verkocht of in optie zijn.

Bovendien zijn op de website ook de zogenaamde kavelpaspoorten te vinden. De kavelpaspoorten geven alle gewenste informatie over de desbetreffende kavel, zoals maatvoering, bouwmogelijkheden, koopsom en kosten.

Woonmarkt Munster

zaterdag 27 januari

10.00 tot 15.00 uur

Zalencentrum De Poort

Borgweg 36 in Winsum

Tip voor de redactie?

Tip of nieuws voor onze redactie? Stuur dan een e-mail naar info@rtvmiddengroningen.nl