Winterdrive Bridge Event 2024

Op vrijdag 1 maart zal Bridgeclub Hoogezand-Sappemeer hun jaarlijkse Winterdrive houden in Hotel Faber, gelegen in Hoogezand.

De avond belooft een gezellige en competitieve sfeer, met topintegraal gespeelde wedstrijden verdeeld over drie niveaus. Een reeks aan prijzen staat op het spel, variërend van de top drie tot aan de nummer laatst, en een speciale prijs voor het paar dat het dichtst bij de 50 procent eindigt.

Met een maximum van 28 paren, worden geïnteresseerden aangemoedigd om zich snel aan te melden. Registratie blijft open tot en met woensdag 28 februari 12.00 uur door een bedrag van 15 euro over te maken naar NL34 INGB 0001 0190 72 t.n.v. BC-HS, met vermelding van ‘Winterdrive 2024’ samen met voor- en achternamen, NBB-nummers en e-mailadressen. Niet-leden dienen een extra toeslag van 1 euro per persoon te betalen. Bevestiging van deelname zal via e-mail plaatsvinden na ontvangst van de betaling.

De bridgedrive zal om 19.30 uur beginnen, waarbij de deelnemende paren worden verzocht om uiterlijk om 19.15 uur aanwezig te zijn.

Foto: Pixabay