Zuidbroek: Kindcentrum mooi resutaat

Wethouder Erik Drenth heeft woensdag Kindcentrum Zuidbroek geopend. Hij sprak zijn waardering uit voor het onderwijzend personeel, ouders en kinderen. Ondanks dat het een lastig en soms moeizaam proces was, staat er nu een prachtig kindcentrum. Het is een mooi resultaat van een goede samenwerking tussen de gemeente Midden-Groningen en alle schoolbesturen binnen de gemeente.

Mary den Daas (CBS De Wegwijzer), Sandra Lieben (OBS De Tandem) en Welmoet Ferguson (KC Poko Loko) zijn erg enthousiast over de nieuwe school. Zij vinden het prachtig dat zij nu op 1 locatie zowel kinderopvang als onderwijs mogen bieden voor alle kinderen uit Zuidbroek en omgeving. “Samen in een gebouw maakt de lijn nog korter, we merken nu al wat het oplevert om ‘zomaar’ bij elkaar binnen te lopen. Wij hebben veel zin om in dit gebouw te gaan samenwerken, samen te leren en samen te zijn. “

Wethouder Drenth: “Ik heb waardering voor het onderwijzend personeel, ouders en kinderen. Ondanks dat het een lastig en soms moeizaam proces was, staat er nu een prachtig kindcentrum. Ik feliciteer de twee schoolbesturen met hun gezamenlijk gebouw. Foto: Gemeente Midden-Groningen.

Deel naar jouw media!