GroenLinks deelt geldtips

In het kader van de Week van het Geld, die plaatsvindt van 11 maart tot en met 15 maart, deelt GroenLinks-raadslid Arlette Dewnarain kosteloze geldtips. Deze tips zijn te vinden op de sociale mediakanalen van GroenLinks Midden-Groningen. Met haar advies hoopt ze mensen te ondersteunen bij het creëren van financiële ruimte aan het einde van de maand, voor leuke activiteiten of om te sparen.

Als sociaal raadsvrouw bij WIJ-Groningen, een organisatie die zich inzet voor sociale ondersteuning, ziet Arlette dagelijks mensen die worstelen met hun financiën. Ze biedt hen begeleiding om hun financiële situatie te verbeteren.

“Ik zie veel mensen die bijvoorbeeld nog geen gebruik maken van alle regelingen en voorzieningen. Dat is zonde, want daarmee laten ze veel geld liggen. Ook het beter bijhouden van je financiën kan helpen om aan het eind van de maand meer geld over te houden. Daar help ik graag bij,” legt Arlette uit.

Tijdens de Week van het Geld deelt Arlette elke dag een gratis geldtip. Deze tips zijn te vinden op de Instagram- en Facebookpagina van GroenLinks Midden-Groningen.

“Ik hoop met deze tips mensen wat meer handvaten te geven om slimmer met hun geld om te gaan. Het leven wordt steeds duurder. Kleine tips kunnen daardoor helpen om veel geld te besparen om leuke dingen mee te doen of om te sparen,” voegt Arlette toe.

Enkele van de tips die ze zal delen zijn: Let op uw uitgaven, Maak een overzicht van uw inkomsten en uitgaven, Maakt u gebruik van alle regelingen en voorzieningen?, Doe boodschappen in de aanbieding.

Tip voor de redactie?

Tip of nieuws voor onze redactie? Stuur dan een e-mail naar info@rtvmiddengroningen.nl