Nieuwjaarsconcert Ufkenshuis

Op 24 januari 2024 werd er in het Ufkenshuis door het gemengde koor Syerdeberth uit Siddeburen een spetterend nieuwjaarsconcert gegeven. Dit concert is onderdeel van één van de drie goede doelen van Suzanne Brink, die afgelopen jaar een Kerst Pop-up Store in Siddeburen opende. Het Ufkenshuis wilde graag wat extra sfeer en gezelligheid in de donkere dagen. Met wat extra hulp hielp Suzanne mee aan een leuke activiteit voor de bewoners. Dit zal bijdragen aan hun gezondheid, zorg en welzijn.

Naast het nieuwjaarsconcert heeft Suzanne nog twee andere goede doelen; Cosis ‘De Deel’ Siddeburen en de Voedselbank Midden-Groningen. Ieder goed doel had aangegeven waar zij het geld graag voor zouden willen gebruiken. Cosis wilde graag hulp bij de aanschaf van een duofiets en de Voedselbank wilde graag houdbare producten verzamelen voor mensen die onder de armoedegrens leven.

Ook dit jaar heeft Suzanne Brink het streven om weer een Kerst Pop-up in Siddeburen te openen. De winkel zal zonder winstoogmerk zijn; eventuele winst zal wederom naar een goed doel gaan. “Het is mooi om te zien hoeveel mensen willen bijdragen aan een goed doel. Zonder die mensen had dit nooit gerealiseerd kunnen worden.”

Kijk voor het hele verhaal van Suzanne Brink naar onderstaande video: