Bingoavond in MFC de Noordsuythoeve

Op 28 april 2023 was er in MFC de Noordsuythoeve een familiebingo, waar veel leuke prijzen te winnen waren. De hoofdprijs van de ‘superronde’ was zelfs een hele tas vol met boodschappen.

‘Wij hebben ongeveer vijf keer per jaar een bingoavond, waarvan twee keer een familiebingo is. Die familiebingo is juist bedoelt, zodat de kinderen óók mee kunnen doen. Die avonden zijn namelijk vaak in de schoolvakanties gepland, zodat de kinderen dan wat langer op kunnen blijven,’ vertelt Bianca – eigenaar van MFC de Noordsuythoeve.

‘Ook hebben wij één keer per jaar, tijdens het Sinterklaasfeest, een verrassingsbingo. Dan pakken wij alle cadeaus in en weet je niet wat je wint. Dat is altijd erg leuk’, aldus, Johan – mede-eigenaar van het MFC.

Tijdens Hemelvaartsdag doet de Noordsuythoeve mee met ‘Noordbroek (Be)leeft’. ‘Vorig jaar hadden we samen met De Lijwiekstee een pleintje met spelletjes voor de kinderen, een terras met live muziek en een kleine braderie. Komend jaar zal het nog groter worden, aangezien de Spar en Meinardi ook mee gaan doen. Daarnaast zal er een busje aanwezig zijn die het vervoer tussen de verschillende locaties zal verzorgen,’ vertelt Bianca.

Onze verslaggever sprak met een aantal kandidaten over de bingo; ‘We hebben het hier altijd naar ons zin en zijn daarom vooral door de gezelligheid aanwezig, ook al vinden wij een prijs winnen natuurlijk ook wel heel erg leuk’.

 

Deel naar jouw media!