Hoogezand klopt FVC met 6-0

Het eerste team van de voetbalvereniging is prima uit de ‘winterstop’ gekomen. Op het kunstgrasveld op sportpark de Kalkwijck werd de Friese Voetbal Club (FVC) uit Leeuwarden met een 6-0 nederlaag terug naar huis gestuurd. De wedstrijd moest van het hoofdveld verplaatst worden naar het Kunstgrasveld. Vanaf de eerste minuut was het éénrichting verkeer richting de doelman van FVC. In de 9e minuut was het Peter van Son die de 1-0 aantekende. Heine Uuldriks bracht in de 19e minuut al de 2-0 op het scorebord. Vlak voor het rustsignaal bracht Justin Slor de stand op 3-0.
Na de rust probeerde FVC nog wel iets, van het team van trainer, Germain Beck, heerste op alle fronten. Dit resulteerde in de 85e 5-0, doelpuntenmaker, Peter van Son (zeer fraai!) en het was Tobias van den Berg die de stand nog fraaier maakte en de eindstand op 6-0 bracht. Al met al een gemakkelijke, met vooral verdiende grote overwinning voor v.v. Hoogezand.

Volgende week zaterdag wordt de eerste helft van de competitie afgesloten in Sneek, daar wacht ONS Sneek (Oranje Nassau Sneek. Deze ploeg vinden we terug op de ranglijst en wel op 4e plaatst. De Boys van v.v. Hoogezand treffen we aan op de 7e plek, of te wel ‘de subtop’ Ook doet de Rood-Zwart combinatie uit Hoogezand het prima in de 2e periode staat de club uit Hoogezand bovenaan de tweede periode, met 10 punten uit 4 wedstrijden.