Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Hoogezand: Online Open Huis Aletta

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Leerlingen uit groep 8 van het basisonderwijs oriënteren zich in deze periode samen met hun ouders op de vervolgstap: voor welke school voor voortgezet onderwijs kiezen we? Om daarbij te helpen organiseert het dr. Aletta Jacobs College in Hoogezand in de maand januari altijd een Open Huis.

Sfeer proeven, de school bekijken, proeflesjes volgen, voor groep 8 leerlingen essentieel om uiteindelijk de school te kiezen die bij hen past. Corona gooit echter roet in het eten en daarom kiest het dr. Aletta Jacobs College voor een creatieve oplossing: er wordt op dinsdag 18 januari a.s. een online voorlichting georganiseerd voor basisschoolleerlingen groep 7+8 en hun ouders.

Marja Emming, teamleider onderbouw: “Natuurlijk is het beter om fysiek een school te bekijken. Maar om te ervaren hoe ons gebouw eruitziet en hoe onze leerlingen een dag op het Aletta beleven kan men op18 januari a.s. om 19.00 uur inloggen op onze schoolsite en zodoende ontdekken wat het dr. Aletta Jacobs College allemaal te bieden heeft.”

Daarnaast kunnen de bovengenoemde basisschoolleerlingen en ouders op dinsdagavond 18 januari via de chat op www.aletta.nl vragenstellen en horen wat de leerlingen, docenten en mentoren van de verschillende deelscholen – pro, vmbo, mavo, havo en vwo (met gymnasium) – te vertellen hebben.

 

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter