Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Hoogezand: Start voorlichting groep 8

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Leerlingen uit groep 8 van het basisonderwijs oriënteren zich in deze periode samen met hun ouders op de vervolgstap: voor welke school voor voortgezet onderwijs kiezen we en voor welke deelschool?

Op het dr. Aletta Jacobs College in Hoogezand wordt in de eerste week van november al een start gemaakt met het traject om deze basisschoolleerlingen en hun ouders te informeren. De tweede ronde is in de maand december en wordt gevolgd door een Open Huis op dinsdagavond 18 januari.

Onder de noemer ‘Ontdek Aletta!’ zijn de leerlingen en ouders op maandag 1, dinsdag 2 en donderdag 4 november om 19.00 uur welkom in de school. De ouders krijgen voorlichting over het Aletta en de specifieke deelschool. De kinderen nemen tegelijkertijd deel aan kennismakingslesjes in de deelschool om er de sfeer te proeven en alvast docenten, hun manier van lesgeven en het schoolgebouw te leren kennen. Voor elke deelschool is een aparte avond gepland.

Meer informatie – over de voorlichting per deelschool en over de indeling van de basisscholen in november of december – is te vinden op de schoolsite www.aletta.nl

 

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter