Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Hoogezand: Toernooi G voetbal HS88

Het G-voetbal van HS 88, is opgericht in 1992 en bestaat deze week maar liefst 30 jaar. De G-afdeling bestaat uit een groep voetballers waarbij HS’88 licht tot meervoudig gehandicapte leden laat genieten van het voetbalspel. Zij worden getraind en begeleid door een team van 10 enthousiaste vrijwilligers die wekelijks actief zijn op en rond hun sportpark.

Programma

De G-afdeling bestaat uit een G1-team, G2-team en G-jeugd deze teams nemen zaterdag 18 juni deel aan een toernooi voor G-voetballers uit de provincie Groningen en Drenthe. Er zal deelgenomen worden door 10 teams en 150 deelnemers. Het toernooi begint om 10.00 uur op het Sportpark De Kalkwijck op de velden van HS’88. Er wordt gespeeld in 3 poule’s. Na een gemeenschappelijke lunch in de kantine, zal de prijsuitreiking plaatsvinden omstreeks 13.00 uur. Ze zijn de sponsoren dankbaar voor hun financiële bijdrage aan dit toernooi. Na het toernooi kunnen alle deelnemers nog gebruikmaken van de waterhindernisbaan. De G-afdeling is een belangrijk onderdeel van de v.v.HS’88 dat daarnaast aan veel jeugd, senioren, dames, meisjes en walking football voor 60 plussers onderdak biedt. De voetbalvereniging HS’88 is opgericht in 1988 en heeft ruim 700 leden en daarmee heeft HS’88 een belangrijke maatschappelijke functie binnen de regio.

Jubileum project

HS’88 heeft in het kader van dit jubileum een project gestart om een speelveld (ook wel Pannaveld genoemd) te realiseren, zodat de doelgroep het gehele jaar kan voetballen en trainen. De afmeting van zo’n veld met kunstgras is 10 bij 15 meter met een omheining en twee kleine doelen. Met dit project is een bedrag gemoeid van circa € 25.000. Vele bedrijven en fondsen hebben het genoemde bedrag bijeen gebracht zodat dit jaar nog het Pannaveld gerealiseerd kan worden. De Club zijn alle bedrijven, fondsen en Stichtingen dankbaar voor hun financiële bijdragen.

 

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter