Hoogezand: Werkzaamheden Ringweg N7

In september en oktober wordt  de ringweg tussen knooppunt Euvelgunne en knooppunt Westerbroek definitief ingericht.  Ook wordt bij knooppunt Euvelgunne onder andere een extra rijbaan aangelegd vanaf de zuidelijke ringweg (N7) naar de A7 richting Hoogezand. Het werk wordt uitgevoerd in vier weekenden in de periode van 2 september tot 24 oktober. De werkzaamheden kunnen zorgen voor hinder voor het verkeer.

N7 dicht richting Hoogezand
Van vrijdag 2 september 22.00 uur tot maandag 5 september 06.00 uur is de N7 afgesloten tussen knooppunt Euvelgunne en Westerbroek. De afsluiting geldt voor het verkeer in de richting van Hoogezand. Verkeer op de zuidelijke ringweg (N7) richting Hoogezand wordt omgeleid via afrit 38 Groningen-Zuidoost en de Europaweg. Verkeer op de oostelijke ringweg (N46) richting Hoogezand kan omrijden via afrit 2 Delfzijl – Rijksweg – Damsterdiep – Europaweg.

16-19 september: aansluiting Westerbroek dicht
In het weekend van vrijdag 16 september (22.00 uur) tot maandag 19 september (06.00 uur) is de aansluiting Westerbroek, aan de zuidoostkant van de stad Groningen, afgesloten voor het verkeer. Dat betekent dat de op- en afritten van de A7 hier afgesloten zijn. Het verkeer wordt omgeleid via knooppunt Euvelgunne.

14-17 en 21-24 oktober: N7 dicht richting Euvelgunne
In de weekenden van vrijdag 14 tot maandag 17 oktober en vrijdag 21 tot maandag 24 oktober is de N7 dicht van knooppunt Westerbroek tot knooppunt Euvelgunne. De afsluiting geldt voor verkeer richting Euvelgunne. Verkeer vanuit Hoogezand wordt omgeleid via Westerbroek en de Europaweg

Deel naar jouw media!