Hoogezand: Woordtalenten gezocht

De jacht naar schrijvers en dichters is weer geopend. Voor de vijfde keer organiseert dichter Gerard Rozeboom (zie foto) op vrijdag 28 oktober van 20.00 tot 23.00 uur het open podium Woordtalenten in Hotel Faber te Hoogezand. Taalliefhebbers halen al sinds 2017 hun hart op tijdens Woordtalenten, hét grote proza- en poëzie-evenement van Midden-Groningen. Laagdrempelig voordragen uit eigen werk in de sfeervolle omgeving van Hotel Faber, verbindt Woordtalenten schrijvers en dichters met een enthousiast publiek. De deelnemers vormen een mooie mix van jong en oud talent, amateurs en professionals. Passende muziek van Krzysztof Groen omlijst de bijdragen, terwijl de presentatie weer in handen is van Eltje Doddema.

Wie zelf op het podium wilt staan om voor te dragen uit eigen werk kan zich gratis aanmelden tot 1 september door te mailen naar:info@woordtalentenmiddengroningen.nl
Gezien de grote belangstelling elk jaar wordt geadviseerd niet lang te wachten met aanmelden want vol is vol. Fotograaf: Annieke De Boer.

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Telegram
Email