Hoogezand1 fors onderuit 1-4

Het vlaggenschip van de voetbalvereniging Hoogezand is zaterdagmiddag fors onderuitgegaan tijdens een thuiswedstrijd tegen PKC’83 uit Groningen. Trainer Bart van Veen had waarschijnlijk een andere uitslag voor ogen gehad toen zijn team om 14.30 uur op sportpark de Kalkwijck aantrad, tegen Peizer Kring Combinatie (PKC’83).

De wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter Xander Stoffer en werd geassisteerd door Dennis Bosgraaf en Elwin Langenberg. De eerste helft was de wedstrijd zeker het aanzien waard, Hoogezand was niet minder dan de gasten uit Groningen. Over en weer waren er kansen, maar gescoord werd er niet.

Ruststand 0 – 0

Voor de tweede helft gingen de toeschouwers er eens goed voor zitten, de supporters van v.v. Hoogezand kwamen er echter bedrogen uit. Al in de 50e minuut kwam PKC ’83 op een 0-1 voorsprong, met als doelpuntenmaker Jeffrey Noordveld. In de 75e minuut was het wederom PKC’83 die het via Kay Bootsma 0-2 wist te maken. Nog geen vier minuten later gooide Kevin Bakels de wedstrijd helemaal in het slot door de 0-3 aan te tekenen.

In de 90e minuut maakte Kasper Oldenburger via een mooie uithaal nog 1-3. Het definitief slot akkoord was in de 91ste minuut weer voor PKC’83, omdat Kevin Bakels zijn tweede doelpunt maakte. Daarmee bracht hij de eindstand op 1-4.

Einde wedstrijd 1-4

Met name in de tweede helft was het de ploeg uit Groningen die de wedstrijd dicteerde, terecht gingen de drie punten dan ook mee naar Groningen. Volgend weekend speelt v.v. Hoogezand niet, wel wordt er 9 maart een oefenwedstrijd gespeeld in Norg tegen Gomos.