Jubileums Woldwijckcentrum Hoogezand

Vorig jaar maart zat het Woldwijckcentrum alweer 10 jaar in het nieuwe pand aan de Pleiaden in Hoogezand. Het was net na de Coronaperiode en alles moest weer op gang komen. Daarnaast viert de wijk Woldwijck dit jaar zijn 50-jarig jubileum. Het bestuur van het wijkcentrum heeft toen besloten om het eigen jubileum op te schuiven naar dit jaar.

Het Woldwijckcentrum is een ontmoetingscentrum waar veel activiteiten georganiseerd worden, zodat mensen elkaar kunnen ontmoeten, sociale contacten aan kunnen gaan en uiteraard leuke dingen gaan doen. Mensen kunnen er terecht voor o.a. vragen, een kopje koffie, informatie ophalen en vrijwilligerswerk. De vrijwilligers zorgen voor een fijne sfeer waardoor mensen zich welkom voelen.

Het laatste weekend van april viert het Woldwijckcentrum zijn 10-jarig jubileum met een tweetal activiteiten. Het programma ziet er als volgt uit:

– Vrijdag 28 april van 19.00-22.00 uur Lasergame in twee verschillende leeftijdsgroepen: 7 t/m 12 jaar en 13 t/m 18 jaar, aanmelden kan via info@woldwijckcentrum.nl

– Zaterdag 29 april van 10.00 tot 15.00 uur Open dag met buiten een springkussen voor de kinderen, Bingo op het terras waar iedereen gratis aan mag schuiven en binnen verschillende presentaties van activiteiten van het wijkcentrum. De eerste 50 bezoekers krijgen een Goodiebag.

Daarnaast worden er nog een tweetal jubileum activiteiten georganiseerd in mei:

– Zaterdag 12 mei om 19.30 uur Jubileumbingo met mooie boodschappenprijzen, entree € 10,00 incl. een kopje koffie of thee

– Zaterdag 27 mei van 20.00 tot 01.00 uur Jubileum Feestavond, zaal is vanaf 19.30 uur geopend.

 

 

 

 

Tip voor de redactie?

Tip of nieuws voor onze redactie? Stuur dan een e-mail naar info@rtvmiddengroningen.nl