Koningsdag dienstregeling Stadsvervoer HS

Op Koningsdag aanstaande zaterdag zal het stadsvervoer in Hoogezand-Sappemeer een aangepaste dienstregeling hanteren. Buurtbuslijn 517 tussen Noordbroek, Zuidbroek, Sappemeer en Hoogezand zal volgens een aangepaste dienstregeling rijden. Vanaf 08.24 uur vertrekt de eerste bus vanuit Noordbroek en zal de normale route volgen, zij het met enkele aanpassingen vanwege de Oranjemarkt. De haltes Compagniesterpoort, Slochterstraat (Jumbo Sappemeer), St. Jozefstichting en Winkelhoek (Noorderstraat) vervallen deze dag. Voor de Oranjemarkt zijn er extra uit- en instapplaatsen op de tijdelijke haltes Violenstraat en Winkelhoek.

‘’Dit jaar rijdt lijn 517 tussen Noordbroek en Hoogezand voor het eerst tijdens Koningsdag en we zijn nog onzeker over het te verwachten aantal passagiers. De dienstregeling volgt een normale uursdienst, maar met een aangepaste route via de Prinses Margrietpark. Als er veel passagiers zijn en we capaciteitsproblemen hebben, zetten we extra bussen van lijn 516 in. We raden aan om op tijd bij de bushaltes te zijn, omdat we niet kunnen garanderen dat we precies volgens de dienstregeling rijden. Er kunnen enkele minuten variatie zijn’’, aldus Geert Koning van Stadsvervoer HS.

Stadsbuslijn 515 van Hoogezand naar Sappemeer behoudt zijn reguliere dienstregeling, met enkele aanpassingen aan haltes langs de Noorderstraat. Dezelfde haltes als die van buurtbuslijn 517 komen te vervallen.

 

Tip voor de redactie?

Tip of nieuws voor onze redactie? Stuur dan een e-mail naar info@rtvmiddengroningen.nl