Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Kropswolde: Inloopavond over Walstraschool

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Nieuwbouw locatie 

In de komende periode gaan ze aan de slag met de nieuwbouwlocatie van de Walstraschool in  Kropswolde. Door de bouwkundige staat van het gebouw levert renovatie geen goede basis op voor de lange termijn. Ook is de verkeersontsluiting van de school op dit moment niet optimaal. Daarom is er onderzoek gedaan naar een geschikte locatie voor nieuwbouw. De onderzoeksresultaten kunt u vinden op www.midden-groningen.nl/kropswolde.

Inloopavond 7 september

Om bij te praten organiseren ze een inloopavond. Op dinsdagavond 7 september tussen 19:00 uur en 20:30 uur staat de deur van het Kropshuus voor u open om samen van gedachten te wisselen. Er zullen verschillende medewerkers van Stichting Ultiem en de gemeente aanwezig zijn waar u uw ideeën mee kunt delen of vragen aan kunt stellen over de voorgenomen plannen. De input zij ontvangen wordt verwerkt en betrokken bij de locatie studie. Afhankelijk van de reacties gaan ze met de uitkomst van deze studie de locatie verder onderzoeken. Tevens wordt er een architect geselecteerd.

Er zullen verschillende medewerkers van Stichting Ultiem en de gemeente aanwezig zijn waar u uw ideeën mee kunt delen of vragen aan kunt stellen over de voorgenomen plannen.

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter