Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Midden-Groningen: Nieuwe bestuursleden

Een nieuwe lente, een nieuw geluid. Vereniging Marketing Midden-Groningen heeft drie nieuwe bestuursleden mogen verwelkomen. De vereniging behartigt de belangen van toeristische ondernemers en instellingen en promoot onder de naam Ontdek Midden-Groningen alle bezienswaardigheden in de gelijknamige gemeente.
Nieuwkomer Rob Bezema is als directeur van het Nationaal Bus Museum in Hoogezand goed ingevoerd in het wel en wee van musea. Salome de Vries, eigenaar van Natuurkampeerterrein Wildemansheerd, heeft grote kennis van de omgeving en in het bijzonder van haar ‘achtertuin’, natuurgebied ’t Roegwold. Tot slot Nynke van Hoorn, medewerker van de Fraeylemaborg, de grootste toeristische trekpleister van de gemeente. Zij vormen samen met Marian van Dijken (Camping De Veenborg), Peter Molter (Stichting Met Meer Cultuur en Cultuurwerkplaats BC47), Gea Broenink (Landschapsgidsen De Veenkoloniën) en Henk Bleker (Stichting Beleveniscollectief en Stichting De Draad) het huidige bestuur.

Voormalig voorzitter Marjon Edzes (Fraeylemaborg) heeft afscheid genomen om zich nog meer te kunnen inzetten voor Sterke Musea Groningen. Ook Elzaline Schriever (Kerk Noordbroek) en voormalig boswachter van Staatsbosbeheer Annet de Jong hebben het stokje overgedragen.

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter