Midden-Groningen: Winnaars Fotowedstrijd gemeentegids

Elisa Bilijam uit Hoogezand heeft de eerste prijs gewonnen in de fotowedstrijd gemeentegids 2022. Daarmee komt haar inzending, een foto van het plein voor het Huis van Bestuur en Cultuur, dit jaar op de omslag van de nieuwe gemeentegids. Burgemeester Adriaan Hoogendoorn heeft dinsdag de 3 prijswinnaars van de fotowedstrijd in Het Huis van Cultuur en Bestuur in Hoogezand gefeliciteerd en hun prijs overhandigd. “De foto van Elisa Bilijam van het plein met de waterfonteinen en de spelende kinderen voor het Huis van Cultuur en Bestuur straalt vrolijkheid en frisheid uit. Dit als een prachtig symbool voor een zonnig toekomstperspectief voor de jongeren in onze gemeente”, aldus burgemeester Hoogendoorn.

Prijzen

De 2e prijs ging naar Jaap van Kregten met zijn foto van Borg Welgelegen in Sappemeer. Bert Daems ontving voor zijn foto van Woudbloem de 3e prijs. De gelukkige winnaars krijgen een geldprijs van €75,- (1e prijs), € 50,- (2e prijs) en € 25,- (3e prijs). Dit prijzengeld is beschikbaar gesteld door Akse Media, de uitgever van de gemeentegids. Naast de foto´s van de prijswinnaars zijn er nog 13 andere foto´s in de gids geplaatst. De nieuwe gids wordt eind deze maand huis aan huis verspreid.

Veel inzendingen

Tijdens de zomer van 2021 heeft de gemeente inwoners opgeroepen om mee te doen aan een fotowedstrijd. Inwoners konden hun foto’s, die ze maakten in Midden-Groningen, aanleveren. Zij hebben 130 mooie inzendingen ontvangen.

Deel naar jouw media!