Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Muntendam: Bewoners Thomashuis verhuizen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

De bewoners van het Thomashuis Muntendam, een woonvorm voor mensen met een verstandelijke beperking, vertrekken uit Muntendam. Zorgondernemers Greta en Karst Jan van der Vaart geven het stokje door aan hun dochter Marissa en haar man Wout Hoogstraten. Maar zullen op de achtergrond te vinden zijn.

Na 15 jaar Thomashuis moeten ze met pijn in ons hart afscheid nemen, Greta is ernstig ziek. Daardoor kon het contract vanuit de huidige woonvorm helaas niet verlengd worden. De nieuwe lokatie voor wonen is het voormalige Burgemeester woning ( Villa Adams ) in Gasselternijveen. Het is een monumentaal pand in de jugendstil- periode uit 1905 En is vanaf 2007 in gebruik als groepsaccommodatie, beter bekend als Huize Ter Gast. Het zal nu met een hele mooie bestemming verder gaan als woonvorm (de naam zal later bekend worden) voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking.

Alle bewoners uit Muntendam verhuizen mee verhuizen naar het Drentse Gasselternijveen. De bewoners zien hun toekomst positief tegemoet en kijken er naar uit! Op 15 oktober zullen de verhuiswagens voor de deur staan op de middenweg 131 in Muntendam. Op 1 november 2021 zullen de bewoners officieel hun intrek in de Villa nemen.

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter