Slochteren: Doedag Voedselpark

Bij het Voedselpark aan de Stichtinglaan in Slochteren zal het zaterdag 1 oktober een feestelijke dag worden van 11.00 tot 16.00 uur. De Doedag staat in het teken van actie en presentatie. Zo zal het nieuwe informatiebord officieel worden onthuld op feestelijk wijze om 14.00 uur, in aanwezigheid van onder meer de makers, de mannen van de mannenschuur. Er wordt uitleg gegeven over de werkwijze van het Voedselpark: permacultuur. Werken met behulp van georganiseerde chaos. Motto is: met de natuur mee en niet ertegen. U kunt actief meedoen met de demonstraties, gereedschap is aanwezig. De bibliotheek zal aanwezig zijn met hun Zadenbibliotheek. Er worden workshops gegeven in onder meer vogelhuisjes maken en een demo breien.
Voor kinderen zijn er veel leuke en interessante activiteiten, zoals natuurbingo, bollen poten, een hut bouwen en nog veel meer. Misschien willen ze zelf leren om fruit te breien.

Ook vaders, moeders, oma’s, opa’s, buurman, buurvrouw willen we graag vertellen over het Voedselpark en onze manier van werken. Wilt u rustig even zitten en genieten van alles in het park? Dat kan natuurlijk ook. De inwendige mens wordt niet vergeten. Er is iets te eten en te drinken. Laat u verrassen.

 

Deel naar jouw media!