Teleurstellend verlies v.v. Hoogezand

Hoogezand verloor zaterdagmiddag 1 april op sportpark de Kalkwijck met 2-3 van de Broekster Boys uit Damwâld, Friesland. De ploeg van trainer en coach Patrick Zwart was fysiek sterker dan de roodhemden uit Hoogezand. Sam Tyler was de scheidsrechter en werd geassisteerd door Stef Verhagen en Kees Brondijk.

Doelman Teun Hoekstra van v.v. Hoogezand stond tussen de palen. In de 25e minuut kwam Hoogezand op een 1-0 voorsprong, deze werd echter in de 26e minuut alweer gelijk gemaakt. Bauke Jan Douma van de Broekster Boys maakte het doelpunt. Vlak voor rust slaan de Broekster Boys weer toe, met een stand van 1-2 ging Hoogezand de rust in.

Onder winderige en koude omstandigheden ging de wedstrijd in de twee helft verder. De beide clubs kregen nog kansen, maar het was Jos Regnerus die de 1-3 liet aantekenen in de 68e minuut. In de 72e minuut wist Kasper Oldenburger met een ‘geweldige vrije trap’ nog een 2-3 van de stand te maken. Er werd hierna echter niet meer gescoord, ondanks de paar kansen voor beide ploegen, dit leidde tot een eindstand van 2-3.

Een teleurstellend resultaat voor v.v. Hoogezand. De ploeg blijft in de onderste regionen, deze plek geeft ‘vooralsnog’ een plaats in de nacompetitie.