Vertrek Ineke de Roo Aletta Jacobs College

Ineke de Roo vertrekt als bestuurder/algemeen directeur bij het dr. Aletta Jacobs College in Hoogezand. Sinds augustus 2012 was Ineke verbonden aan de school, eerst als directeur onderwijs en sinds mei 2014 als bestuurder/algemeen directeur. Met ingang van 1 augustus 2023 wordt ze voorzitter van het college van bestuur van scholengroep Trivium.

“De tijd op het Aletta is buitengewoon plezierig en leerzaam voor mij geweest op vele gebieden. De afgelopen elf jaar stonden in het teken van onderwijsvernieuwing, het samengaan met CSG Rehoboth en huisvestingsvraagstukken door de aardbevingen. Veel grote onderwerpen waar een bestuurder van een school mee te maken kan krijgen kwamen langs. Ik kijk met heel veel plezier terug op een mooie tijd op een prachtschool. Het Aletta weet het verschil voor leerlingen te maken, dat zit diep in het DNA van de medewerkers van de school. Dat is een belangrijke waarde die het Aletta nu en voor de toekomst tot een hele goede school voor alle leerlingen maakt.”, zegt Ineke de Roo.

Tijdens een informeel afscheidsfeest in de afgelopen week op school waren er lovende woorden voor de vertrekkende bestuurder/algemeen directeur. De Roo wordt opgevolgd door Willeke Doornbos als bestuurder/algemeen directeur a.i. Willeke is momenteel directeur onderwijs a.i. op het dr. Aletta Jacobs College. Foto: Ineke de Roo.

 

Deel naar jouw media!