Volleybaltoernooi Hellum een groot succes

Op 14 en 15 juli was er op het sportveld van Hellum een recreatief volleybaltoernooi. Dit toernooi werd georganiseerd door Stichting Aigenwies Hellum. Op 14 juli waren de voorrondes van het toernooi met aansluitend een Summerparty met DJ Raúl en op 15 juli werd de finale gespeeld. De avond werd in de feesttent afgesloten met TOF! Partyband en Jannes.

In de eerste divisie werd er in de ene halve finale gestreden tussen ‘Ratjetoe 2’ en Hoveniersbedrijf ‘Jonas Lindenhoff’, de winnaar werd Ratjetoe 2. In de andere halve finale werd er gestreden tussen ‘Mooispul.com’ en ‘Rondje van Henk’. Uiteindelijk won ‘Mooispul’ van ‘Rondje van Henk’. De slotfinale verliep tussen ‘Ratjetoe 2’ en ‘Mooispul.com’. Na een spannende strijd kwam ‘Ratjetoe 2’ uiteindelijk op de eerste plaats.

In de tweede divisie streden de ‘Net-nietjes tegen ‘Frens from Eemland’ en ‘Wat en half wat’ tegen ‘FC Bokhof 1’. De Net-Nietjes en FC Bokhok 1 wonnen de halve finales. In de finale streden De net-nietjes tegen FC Bokhok 1. FC Bokhok 1 behaalde hier de 1e plek in de 2e divisie. De net-nietjes werden daarmee dus 2e.

Voorzitter Jan Wolf vertelt ‘De doelstelling van vandaag is om iedereen heel veel plezier te beleven. De prijs is natuurlijk de eeuwige roem. Daarnaast krijgt het winnende team een jaarlijkse wisselbokaal. Ons hoofddoel van de stichting is het volleybaltoernooi. Daaromheen organiseren we veel muziekactiviteiten, met het doel om de samenhorigheid en de leefbaarheid in Hellum te bevorderen. Je ziet dat het heel erg leeft in de omgeving en iedereen hier vind het fantastisch, en dat is mooi om te zien.’