Wijzigingen lijnen 515 en 516 Stadsvervoer HS

Met ingang van 12 december 2022, zullen er bij de buslijnen van Stichting Stadsvervoer HS, een aantal wijzigingen in de dienstregelingen zijn. Het gaat hierbij om de Stadsbuslijn 515 die door bijna geheel Hoogezand en Sappemeer en de Buurtbuslijn 516 vanaf het Medisch Centrum in Hoogezand naar Harkstede v.v.

Wijzigingen Stadsbuslijn 515: De volgende halteplaatsen vervallen: richting Sappemeer zijn vanaf bovengenoemde datum vervallen: Kees de Haanstraat, Winkelhoek, St. Jozefstichting en Slochterstraat.(Jumbo) Ook zal er niet meer over de Vosholen worden gereden zodat de haltes Nieuw Woelwijck en De Vosholen (op de Kerkstraat ter hoogte van de Aletta Jacobs College) eveneens vervallen. Nieuw: Vanaf het keerpunt Molenraai wordt terug gereden via de Noorderstaat. Hier zullen dan ook de volgende nieuwe halteplaatsen aan de noordzijde van de weg worden aangedaan: Noordbroeksterstaat, Herenstraat en Compagniesterpoort. Vanaf de Slochterstraat zullen de bestaande haltes tot aan de Kees de Haanstraat blijven bestaan. Via de Kees de Haanstraat wordt Station Hoogezand- Sappemeer aangedaan, om vervolgens via de nieuwe halteplaats Nieuweweg(Zwembad) terug te keren op de oude route in de Kerkstraat.

Wijzigingen Buurtbuslijn 516, Hoogezand- Harkstede v.v: Vervalt: De halteplaats Pastorietuin aan de Laan der Kruisheren vervalt, evenals de halte Pluvierstraat in Foxhol. Nieuw: Nieuw is halteplaats Dorpshuisweg Piccardstraat aan de Hoofdweg in Harkstede. Op de heenreis en de terugreis via het dorpshuis in Kolham worden gereden (halte Eikenlaan). Bij de haltes Eikenlaan en Rengerslaan is overstappen van en naar Qbuzz lijn 178 mogelijk.

De rijtijden/dienstregelingen zullen hier en daar worden aangepast/gewijzigd. Zie hiervoor de folders 2023 en ook de website: www.stadsvervoerhs.nl De tarieven blijven gelijk als in 2022. Dus geen prijsverhogingen. U kunt in de bussen alleen betalen met uw bankpas. (pinautomaat) Betalen met contant geld is niet mogelijk. Meer info: www.stadsvervoerhs.nl. E mail.: info@stadsvervoerhs.nl. nr. coördinator: 06-23904204.

 

 

Deel naar jouw media!