Regio Nieuws!

Product van Mediagroep Midden Groningen

Hoofdweg 99A

9628 CL Siddeburen

(0598) 423200

info@middengroningennieuws.nl

Radio+TV+Internet

Altijd Regio Nieuws!

Delfzijl: Passantenonderzoek ivm aanranding 65 jarige vrouw

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Naar aanleiding van de aanranding van een 65-jarige vrouw in Delfzijl hielt de politie op zondagmiddag 14 juli een passantenonderzoek.

De vrouw wandelde 7 juli vlakbij het uitvaartcentrum Fivelhof. Ze liep langs het fietspad, parallel aan de N360, toen ze plots de bosjes werd ingetrokken door een onbekende, jonge man. Een voorbijganger merkte het voorval op, waarna de verdachte er vandoor ging. Politiemensen gingen zondagmiddag tussen 14.30 en 16.30 uur met voorbijgangers in gesprek om te vragen of zij iets opmerkelijks hebben gezien of iets bijzonders hebben gehoord. Tijdens het passantenonderzoek is bij het betreffende fietspad ook een pop-up politiebureau ingericht.

De politie is op zoek naar een man van tussen de 18 en 25 jaar oud met een licht getinte huidskleur en kort, donker haar. De man had een sportief figuur en droeg een bomberjack van gladde stof in camouflageprint. Het slachtoffer droeg die middag een felgekleurd trainingsjasje in de kleuren paars, blauw en wit. Ze droeg hoge wandelschoenen.

Heeft u meer informatie, bel dan met de politie op het algemene nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Foto’s : Marc Zijlstra.

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter