Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Hoogezand: Maand van het Brein

In samenwerking met Theater Kielzog organiseert de Bibliotheek Hoogezand op zaterdag 19 september de kick-off van de Maand van het Brein. Deze dag is het Breinfestival met allerlei activiteiten voor jong en oud, die te maken hebben met ons brein. Een middag vol informatie, activiteiten en een lezing door hoogleraar muziekcognitie Henk Jan Honing rondom het brein. Dit belooft een dag te worden om nooit te vergeten!

Programma: 14.00 – 17.00 uur. Doorlopende activiteiten: Weet je nog? terug in de tijd op de foto met behulp van greenscreen; Dammen met damclub Meeden; puzzelen met de escapekoffer van MultiEscape Groningen; de Breinbieb, een retro-hoek en stands van Stichting Alzheimer en Mantelzorg.

14.15 – 14.45 en 15.00 – 15.30: Train je brain met Gretia Wieringa; 14.30 – 15.30: Interactieve bijeenkomst Muziek, Brein & Onderwijs; 15.30: Ondertekening convenant dementievriendelijke gemeente (nu met Slochteren en Menterwolde de nieuwe gemeente Midden-Groningen) door de wethouder; 16.00: Start lezing Muziek & Brein door Henk-Jan Honing (kaart via: kielzog.podiumnederland.nl/mtTicket/performance/10045576) of kijk bij Kielzog programmering 19 september of ter plekke; 17.00 : Einde programma, de gehele dag kunt u in het Grand Café Kielzog genieten van “brainfood”

 

 

Deel naar jouw media!