Slochteren: Nog 2 activiteiten zwembad de Tobbe

De Tobbe in Slochteren heeft een kort maar knallend seizoen 2020. Toen het bad besloot dat de deuren open konden gaan met de versoepelde corona maatregelen werd er met man en macht gewerkt om alles voor elkaar te krijgen. Nu met nog minder dan 2 weken te gaan willen ze nog 2 keer knallen.

Om te beginnen is er toch dit jaar op vrijdag 28 Augustus weer de Slochter Kampioenschap Tobbedansen. Dit word gedaan in 2 groepen om de aantal personen op het terrein te kunnen beperken. Van 18.30 tot 20.00 uur voor de jeugd tot en met 12 jaar en daarna de 13 jaar en ouder. Ook volwassenen kunnen hier aan mee doen. En om het seizoen er knallend uit te gaan is er op vrijdag 4 September weer Discozwemmen met DB Soundsystem en het traditioneel spijkerbroek hangen voor de jeugd t/m 18 jaar. Dit alles van 18.30 tot 22.00 uur.

Wil je mee doen, dan kan je je opgeven bij de kiosk. Wil je meer informatie kijken dan op de social media van het zwembad en stel daar je vragen. De Tobbe is blij met alle hulp die ze hebben gekregen van vrijwilligers en het begrip van de bezoekers over alle maatregels. Foto gemaakt door I. Croeze.

Deel naar jouw media!