Regio Nieuws!

Product van Mediagroep Midden Groningen

Hoofdweg 99A

9628 CL Siddeburen

(0598) 423200

info@middengroningennieuws.nl

Radio+TV+Internet

Altijd Regio Nieuws!

Ten Boer: Winterconcert in Kloosterkerk

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Op zondag 15 december presenteren Vocal group Flair en het zangtrio The Siskins een vrolijk winterprogramma in de Kloosterkerk in Ten Boer. Beide gezelschappen zullen in een sfeervol verlichte kerk hun mooiste songs ten gehore brengen en ook samen een aantal liedjes zingen.

Vocal group Flair bestaat uit zestien ambitieuze en enthousiaste zangeressen. Zij zingen vooral lichte muziek variërend van pop, jazz en musical tot cabaret en wereldmuziek. Hun arrangementen schrijven ze vaak zelf. Voor dit concert is er o.a. een eigen bewerking gemaakt van een Noors kerstliedje, zodat het samen met The Siskins gezongen kan worden.
The Siskins zijn drie zangeressen die naast het zingen ook hun beroep gemeen hebben, namelijk dat van literair vertaler. Hun repertoire is breed en omvat klassieke stukken, maar ook volksliedjes en pop- en musicalsongs, die ze ook graag in een eigen Nederlandse vertaling zingen.

Aanvang van het concert in Ten Boer is 15.00 uur. Entree (inclusief consumpties) aan de kassa € 8,00, voorverkoop € 7,50. Kinderen € 5,00. Tickets via info@vocalgroupflair.nl of siskins.the@gmail.com.

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter