Belangstelling volleybaltoernooi Hellum enorm

Voorzitter Jan Wolf van Stichting Aigenwies zegt dat de belangstelling voor het jaarlijkse volleybaltoernooi dit jaar enorm is: “We hebben dit jaar maar liefst 50 teams ingeschreven en voor het eerst ook reserve teams. Het enthousiasme voor dit toernooi is groot in deze regio.”

Het 23e jaarlijkse volleybaltoernooi, georganiseerd door Stichting Aigenwies, vindt deze zomer weer plaats op 14 en 15 juli op het sportveld in Hellum. Vrijdagavond 14 juli beginnen de wedstrijden in verschillende poules, die uiteindelijk leiden tot een winnaars- en verliezerspoule. De beslissende wedstrijden worden gespeeld op zaterdagmiddag 15 juli, waarbij de kampioen van het toernooi wordt bepaald.

Naast het sportieve programma is er ook ruimte voor feest. Vrijdagavond na de wedstrijden kunnen deelnemers en toeschouwers genieten van een “Summerparty” met DJ Raoul. De festiviteiten gaan door op zaterdagavond met optredens van de TOF! Partyband en volkszanger Jannes.

Bekijk in onderstaande video hoe voorzitter Jan Wolf en secretariaat Monique Holwerda van stichting Aigenwies vertellen over komende editie.

Tip voor de redactie?

Tip of nieuws voor onze redactie? Stuur dan een e-mail naar info@rtvmiddengroningen.nl