Dameselftal MO15 kampioen

Zaterdag 20 mei was het zo ver, MO15 Siddeburen werd ongeslagen kampioen! Wat begon als een mooi avontuur voor de voetbalmeisjes uit Siddeburen en omstreken, kreeg deze zonnige zaterdag het elftal wat het verdiende. De meisjes hadden vanuit de mix elftallen aangegeven dat ze heel erg graag een meisjeselftal wilde oprichten. Dat geluid werd door Stefanie opgepikt en begon met de meisjes te trainen, al snel kwamen er nog meer aanmeldingen van nieuwe leden en zo was er het MO elftal compleet om mee te gaan doen aan een competitie.

Er werd al snel een trainster/coach bij gevonden die Stefanie ging helpen. Helena vond het direct erg leuk en toen Stefanie vanwege haar werk een stapje terug moest doen, ging Helena het team met haar enthousiasme leiden en kregen ze ook nog hulp van Rudi en René die de dames gingen bijstaan.  Het is ontzettend mooi om te zien hoe dit elftal groeide, elke wedstrijd werden ze beter en beter. En zo zijn ze nu in het eerste jaar dat ze samen zijn en deelnemen aan de competitie kampioen geworden! Wat een fantastische prestatie van deze meiden en hun begeleidsters! Na 12 ongeslagen wedstrijden en  49 doelpunten voor en maar 7 tegen (minst gepasseerde keepster) kon de vlag uit en waren zij de terechte kampioen!

Zaterdag 27 mei a.s. gaan deze sporthelden vanaf 13:00 uur een rondtocht maken door Siddeburen. Ze hopen op veel toeschouwers langs de route om deze meiden te feliciteren met hun geweldige resultaat. De route is vanaf vrijdag te vinden op de website van vv Siddeburen.

Wil je dit superelftal aan het werk zien? Dat kan nog op twee momenten de komende weken. Zaterdag 27 mei spelen ze hun laatste competitiewedstrijd thuis. Op 10 juni is er de Final League een mooi eindtoernooi vanuit de KNVB welke door en op het terrein van vv Siddeburen wordt georganiseerd. Vanaf 10:00 uur gaat het toernooi los.

Mocht je als meisje uit Siddeburen (en omgeving) ook willen gaan voetballen. Je kunt de laatste trainingen van dit seizoen nog meedoen en ervaren waarom dit team zo goed is! Voor je het weet ben je besmet met het voetbalvirus en ga je deel uitmaken van dit prachtige team.

 

 

 

Deel naar jouw media!