De voordelen van het huren van een bus tijdens de verhuizing

Ga je verhuizen, dan komt er een hele hoop op je af. Niet alleen het leeghalen van de woning is een hels karwei, maar ook alles naar je nieuwe huis brengen is natuurlijk een flinke klus. Daarnaast is de kans ook vrij groot dat er in het nieuwe huis nog het nodige moet gebeuren, waardoor je vaak een aantal maanden tussen twee huizen ´zwerft´. Om er nu voor te zorgen dat de verhuizing soepel verloopt, is het allesbehalve praktisch om met auto´s heen en weer te gaan rijden. Nu is dat voor de kleine spullen geen probleem, maar wordt het bij een bank, bed of tafel knap lastig. Een bus biedt dan uitkomst. Nu snappen we dat je misschien geen bus op de oprit hebt staan, maar huren kan natuurlijk wel. Welke voordelen een bus allemaal heeft, vertellen we je nu.

Meer ruimte

Het grootste voordeel van een bus is dat deze veel meer ruimte heeft. Waar je wel rekening mee moet houden, is dat je kiest voor het juiste formaat. Zo kun je kiezen voor een sprinter, maar is het handiger om voor een bakwagen te gaan. Het voordeel hieraan is, is dat je geen ander rijbewijs nodig hebt en dus gewoon met je normale rijbewijs bij het verhuurbedrijf kunt aankloppen. Nu kun je ook prima met een auto en aanhanger aan de slag, maar wanneer de afstand wat verder is, is een bus op de snelweg vaak net even wat prettiger. Wil je toch met een auto en aanhanger, maar heb je geen trekhaak, dan kun je via Easyterra.nl een auto huren met trekhaak. Deze kun je op tal van plekken in Nederland ophalen, zodat je niet eerst een heel eind moet omrijden.

Veiliger

Je spullen zijn je heilig, vooral als je een volledige nieuwe inboedel wilt verhuizen, zit je er niet op te wachten dat straks de verf van de kastjes is. Door te kiezen voor een bus, is alles veel praktischer in te pakken en dus ook te verhuizen. Je kunt je natuurlijk wel voorstellen dat het op een aanhanger allemaal veel sneller gevoelig is voor schade, aangezien je minder ruimte hebt. Ook de vering van een aanhanger is niet altijd even goed, iets waar je je bij een bus geen zorgen over hoeft te maken. De kosten voor het huren van een bus mogen dan wel een stuk hoger liggen, maar wanneer je iets beschadigt, ben je in verhouding veel duurder uit.

Sneller klaar

De kans dat jij en je vrienden het leuk vinden om te verhuizen, is vrij klein. Je wilt er dus het liefst zo snel mogelijk van af zijn en dat kan! Door te kiezen voor een grote bus, kun je als het goed is alles in één keer meekrijgen, mits je een enorme inboedel hebt. In het ergste geval moet je twee keer rijden, maar dat is nog altijd sneller dan wanneer je met auto´s en aanhangers gaat. Zorg er wel voor dat er op de locatie een aantal uitpakkers zijn en de 2e lading ook al klaar wordt gezet om weer in te laden.

Deel naar jouw media!