Regio Nieuws!

Product van Mediagroep Midden Groningen

Hoofdweg 99A

9628 CL Siddeburen

(0598) 423200

info@middengroningennieuws.nl

Radio+TV+Internet

Altijd Regio Nieuws!

Delfzijl: 74e spirittocht verplaatst

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

De jubilerende wandelsportvereniging Spirit, de vereniging bestaat op 26 april a.s. 75 jaar, heeft helaas moeten besluiten twee van de drie wandelevenementen dit jaar af te gelasten en de andere te verplaatsen.

In verband met de huidige coronacrisis is het besluit genomen om voor het tweede jaar op rij de Avond Vier Daagse af te gelasten. De Avond Vier Daagse zou in Delfzijl worden georganiseerd van maandag 31 mei t/m 3 juni, maar de w.s.v. Spirit ziet geen kans om dit evenement op een verantwoorde en veilige manier voor de deelnemers en de vrijwilligers te organiseren, bovendien zijn evenementen tot 1 juni verboden. Een organisatiedatum voor 2022 zal z.s.m. worden vastgesteld en bekend gemaakt.

Op 8 mei zou de 74e Spirittocht vanuit de sporthal De Ringen worden georganiseerd, echter hier heeft men moeten besluiten deze tocht niet op deze datum te organiseren, maar te verplaatsen naar 28 augustus van dit jaar, in de hoop dat, wellicht met de nodige restricties, deze dan doorgang kan vinden.

Een derde wandelevenement dat Spirit organiseert is de Pinkster Zeedijk Wandeltocht. Deze zou dit jaar voor de 29e maal op Pinksterzondagmorgen 23 mei worden georganiseerd in het kader van de Pinksterfeesten in Delfzijl. De Pinksterfeesten gaan dit jaar niet door en is dus besloten ook dit evenement af te gelasten. Spirit hoopt dat in 2022 deze tocht, met afsluitend ontbijt in het Eemshotel, op Pinksterzondagmorgen 5 juni normaal doorgang kan vinden. Foto: Spirit.

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter