Froombosch: Haverkamp stopt bij de Ruyten

Erik Haverkamp stopt per 1 november  aanstaande als pachter van Dorpshuis De Ruyten aan de Ruitenweg 39 in Froombosch. Wij spraken Erik vandaag over de toekomst en hoe hij het heeft ervaren om een jaar het dorpshuis te beheren.

Hij verteld dat hij deze beslissing met moeite heeft genomen. Hij heeft het werk voor 1 jaar met veel plezier gedaan en voelt zich erg betrokken bij het dorpshuis en het dorp Froombosch. Zijn passie ligt bij dit werk en het omgaan met inwoners uit het dorp en verschillende partijen en verenigingen. Waarbij  het organiseren van veel zaken zoals promotie voor het dorpshuis, maar ook het regelen van feesten, vergaderingen en andere activiteiten centraal stond. Ook het contact met stichting dorpshuis en samenwerking met hen was erg goed. Hij is de stichting maar ook inwoners en organisaties dankbaar voor de steun, leerproces en vertrouwen afgelopen jaar.

Toch trok het horecagedeelte hem minder en was dit gedeelte van zijn werk niet echt zijn ding. Daarom kijkt hij met plezier terug op deze periode, maar kijkt hij ook uit naar een andere uitdaging. Hij gaat voorlopig weer tijdelijk terug naar een baan in de transport, wat hij voordien ook al deed. Wel heeft hij inmiddels gesolliciteerd bij de gemeente Midden-Groningen als gebiedsregisseur, en functie als verbinder binnen dorpen, verenigingen, stichtingen.

Deel naar jouw media!