Hoogezand: Spannend, Circus Saurus

Aan de Abraham Kuypersingel in Hoogezand staat sinds een aantal dagen de circustent opgebouwd van het circus Saurus, Zoals de naam al zegt, er is in het programma een Levens echte T-rex Dinosaurus bewonderen. De artiesten van het circus neem het publiek mee op een avontuurlijke reis door de jungle heen. Circus Saurus is afkomstig ons eigen land en kent voornamelijk Nederlandse medewerkers.

Liefhebbers van het traditionele circus komen zeker aan hun trekken, de vliegensvlugge jongleurs, messenwerpers, vuurspuwers en niet ter vergeten ….wat is een circus zonder een olijke vrolijke clown. Uniek is zeker onze dierenshow met paarden, honden, lama’s en mini koeien, aldus circus manager Anton Werkman.

Daar waar veel circussen in Nederland krimpen qua programma-aanbod heeft Saurus een opmerkelijk groot aanbod aan artiesten, te zien zijn acrobaten, messenwerpers, vuurspuwers en onder andere jongleurs.

U kunt de voorstellen nog komen ervaren donderdag 20 oktober, 15.00 uur, zaterdag 22 oktober, 15.00 en 19.00 uur en zondag 23 oktober, 11.00 uur.

 

 

Tip voor de redactie?

Tip of nieuws voor onze redactie? Stuur dan een e-mail naar info@rtvmiddengroningen.nl